β: herpherp

Glad, god, gott nytt Valborg!
Flocken är samlad på en kulle för att bevittna detta spektakel kallat cortegen. Fattiga studenter åker på rad i hopp om sponsorer när dom senare ska ut i arbetslivet: en blodig kamp på liv och död. Nej det var inte taget från hunger games. Beta bidrog med hela 12kr för att en chalmerist skulle få någon mat denna månader.
Solen skiner och Ernest leker på ängen med dom andra tjurarna. Herp herp.


β - Björndansen

Nya dansprojektet:



Ω: Tänker du samma sak som jag B1?

Jag tror det B2 ... Det är pizzatajm!!
Hemmagjord pizza med Beta

 


α: Now you have put your last potato!

Tja tja !

Idag skulle vi gå och köpa undertrosor till beta efter skolan. Eller tja, jag sa att det var beta som ville ha men egentligen var det jag som behöve nya, då mina gamla börjar bli slitna. PB tyckte att jag har exeptionellt god smak och bestämde sig för att köpa detsamma till omega i julklapp..Och när vi då pratar underbyxor/undertrosor, så menar jag självklart inte de sexiga stringtrosorna som kommer upp på google om du söker på ordet.. Nej, självklart menar jag liknande dessa!

Visst är de förtjusande? Dock fanns det inga passande, så jag och PB stod över att köpa sådana. Det får bli till ett annat tillfälle, kanske när min gammelmormor vill ha nya (fyi så är hon tyvärr död...).
Sen ville jag även berätta att beta visade oss en härlig sajt idag, där det står en massa typiska svenska händelser på både svenska, engelska och svengelska. Som rubriken lyder, är det någon som direktöversatt ordspråket "nu har du satt din sista potatis". Hihi, lite kul tyckte vi att det blev! Så, vi kom även på några egna. T.ex. "time to jump in bed" och "time to crawl to huts".
Det var allt jag hade att säga idag, resten av vårt flum är för obegripligt för resterande mänsklighet för att det ska kunna komma upp här.
Ps. Omega verkar tro att hon kan stå i brygga. Det kan hon inte. Ds.

Ω: Shoppa loss och fotograf

Tjoho hallå hejsan och svejsan! Har idag fått reda på att alpha och beta utnämnt mig till bloggens fotografansvariga ... har som vanligt inget att säga till om. Haha, nej men det blir kul! Här kommer lite bilder från dagens shoppingrunda med alpha, beta och PB.
Linnea halsbandgubbeSandra + Jespoo

Ω: Bildbomb!

Bildbomb från resan ... jag vet att vi kan verka som 3-åringar ibland, men vi är faktiskt 17 okej?
FLum med vagnarnaSötaste dragåsnorna ever!
Kaos på stormiga bron!
Pretty man driving car pretty lady riding carFråga inte...
Vem e vem??Någon mer än jag som har svårt att se vems armar som är vems?!

α: mamman i flocken

Ja, då var det kanske dags för mig att presentera mig också. Kände att 'dagens blondin' var viktigare än en presentation, då det nästan räcker med att beskriva mig som Alpha.
Det är alltså jag som är ledare för denna lilla flock. Det är jag som bestämmer när, var och hur vi ska göra saker. Allt som händer måste rapporteras till mig och det är mig de övriga två i flocken (β och Ω) måste fråga om tillåtelse till vissa saker. Som ni säkert märkt har dessa regler inte följts här, β och Ω har båda skrivit presentationer om sig själva före mig. Men men, ibland måste de få lite längre koppel...
Annars är jag den som stöttar, hjälper, tipsar och håller ihop flocken. Som en extra mamma, kan man säga. Kul roll kan man tro, men ack vilket slit! De är som två små barnrumpor och flamsar ständigt runt och glömmer lappar med viktiga underskrifter mm. men trots allt detta är de världens bästa och vi trivs väldigt bra (mestadels) i vår flock och tillsammans.

Ω: The tråkiga one

Nu när beta har presenterat sig själv så antar jag att jag har alphas tillåtelse att göra detsamma. Min plats i denna flock är längst ner på golvnivå. Jag är omega (förkortning av omega stray dog). Jag får inte lov att göra/skriva något utan alphas tillåtelse (fast ibland är jag upprorisk och då får jag stryk).. Jag är nog den tråkiga i flocken, den som säger schhh så fort nån är lite högljudd. Mitt mål i livet är att ta över alpharollen i flocken och jag vet att en dag kommer jag lyckas!! Moahahaha


β: The pooper

Hej hallå i lingonskogen! Mitt namn är Linnea aka Movlin även känd som betahona. Det är jag som för in solskenet i denna lilla flock, livar upp de gråaste dagarna med min utomordentliga humor och ser till att alfa och omega aldrig har tråkigt!
Jag hostar när jag dricker kalla saker ( antagligen pga astman) så enligt principerna av evolutionsteorin skulle jag inte ha överlevt, jag är även en mutant för att jag är vänsterhänt och jag är två centimeter under 160 centimeter.
The pooper är ett roligt namn jag gillar att ge folk. Ernest är väldigt fint ocks, bild kommer.
Twitch twitt pöpö herp herp.


Ω: Godermorgon!

Klockan är nu 05.26 och jag vaknade för si sådär 20 minuter. Idag bär det av till Borås Djurpark och senare Borås camping med skolan. Om vi får sova klassvis så blir det nog sådär mycket sömn inatt... Bara ingen matar Linnea med energidryck eller cola...

Bilden: Precis i detta ögonblicket inser Linnea att stolen hon försökt flytta på i säkert 5 minuter är fastskruvad!

 


α: Dagens blondin

Dagens blondin:
Diskussion ang. Vilka länder som går vidare direkt till final i Eurovision song contest, för att de betalat sig förbi kvalen.
Blondin: ... USA tror jag är ett av länderna..
J: USA ligger ju inte i Europa!!
B: just det, ja! ...men asien kanske det var då... *inser senare att asien inte är ett land..*
J: tyskland är iaf en av de länderna.
B: )0ja men det var tyskland jag tänkte på!! De är ju ett stort land ..

The Pack

Välkomna!
Nyligen uppstartad blogg, inriktning mot flum, knäppisar, dumma kommentarer och saker som tre 17 (snart 18) åringar tycker är underhållande. Varför inte flumma till det lite extra genom att lägga ut allt på en blogg, liksom?
Vi har överseende med er som inte förstår det roliga i händelserna. Det gör knappt vi ibland.

RSS 2.0